Afterski med Biologica & DaTe

tisdag 16 feb 2021 17:00

Fastlaskiainen Zoom Sitz:

Nu går det utför! 16.2.2021 ordnar DaTe och Biologica Fastlaskiainen sitz, den kommer i år att ordnas på Zoom på grund av de nuvarande corona-restriktionerna. Evenemanget börjar 17:00 och helan går 17:30! Kom också gärna bra i tid så att du inte blir försenad om tekniken strular!

Samla ihop en liten grupp eller delta själv, the choice is yours! Om du deltar i en grupp så ska du skriva in namnet på gruppen i anmälan, här får ni vara kreativa! En från gruppen bör ansvara att sitzreglerna följs och att kontakten med de övriga sitzdeltagarna hålls.

För de som inte har någon grupp, fråga gärna i diverse gruppchatter om det finns andra med ett liknande problem, det finns nya vänner bakom varje hörn!

Temat kommer vara snö och slalom och det kommer även hållas en kostymtävling med ett fint pris! Så klä dig varmt och häll upp en varm mugg kakao och gräv fram sångrösten ur garderoben! I priset ingår ett supersnyggt halarmärke. Märket delas ut vid ett annat tillfälle.

 

De traditionella sitzreglerna:

- Onödigt springande under sitsen är störande, därför skall man helst spara wc-besök till konferanserna. Konferenserna är pauser som oftast tas före och efter middagen. Samma gäller rökpauser, så känner man att man har ett behov av detta så håller man sig till konferenserna.

- Att prata när sångklockan har ringts, under program eller framföranden anses oftast som störande aktivitet och är därmed förbjudet.

- När man anländer till sitzen hör det till god sed att hälsa på sin grupp, att misslyckas med detta kan anses vara oförskämt.

- Kom inte försenat till en sitz!

De otraditionella sitzreglerna:

- För att vi ska veta vem vi sitzar med så får ni gärna ha på kameran, så vi inte sitter och sitzar med endast svarta rutor.

- Om man har känslor att framföra får man gärna använda de inbyggda reaktionerna i Zoom

Om avvikelser sker från dessa regler kan ansvarspersonen ta till med "disciplinära åtgärder" och utge ett valfritt straff!

 


Sammanfattat:

Var? - Zoom

        - Länken skickas till de anmälda via mail!

När? - 16.2.2021

Tid? - "Dörrarna öppnas" kl: 17.00, Helan går 17:30

Hur? - Virtuellt med eller utan grupp

Tävling! - Kostymtävling med ett fint pris

Pris? - 3€ - Sista Betalningsdagen 15.2

        - Betalas till MobilePay nummer: 21926 med meddelande: Namn + Afterski

       - I pristet ingår: Halarmärke, högkvalitativa matrecept samt underhållning

 


Corona-information:

Restriktionerna är att inte mer än 10 personer samlas på samma ställe. Vi litar även på att man inte deltar i ett sällskap om man kan ha utsatts för coronasmitta eller om man har förkylningssymptom. Då deltar man själv hemifrån. Om man tillhör en riskgrupp rekommenderas även att man deltar i sitzen själv hemifrån.

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 2 veckor, 2 dagar sedan

Deltagarlistan har gömts eftersom det är ett gammalt evenemang, kontakta styrelsen vid behov.