Halloween Zoom Sitz 2020

torsdag 29 okt 2020 18:00

Halloween Zoom Sitz:

I år ordnar DaTe och Vocalis sin traditionella Halloween sitz via Zoom p.g.a. det förvärrade coronaläget. I år kommer sitzen att ske torsdagen den 29.10. Den virtuella dörren öppnas klockan 18:00 och helan går 18:30. Kom ihåg att komma i god tid för att undvika eventuella tekniska missöden!

Samla ihop ett gäng med dina kompisar eller delta själv, ingen skillnad! I anmälan skriver du in namnet på den grupp som du tänker delta i sitzen med. Gruppen ska utse en person som kommer vara ansvarsperson för gruppen. Denna är ansvarig för att se till att kontakten hålls med de övriga sitzdeltagarna samt att de traditionella sitzreglerna efterföljs.

Om du inte känner någon som du kan tänka dig att sitza med går det väldigt bra att också anmäla att man letar efter en grupp. Då kommer vi att para ihop dig med andra som söker en grupp!

Så klä på dig din mest skrämmande utstyrsel, samla dina kompisar och starta igång Zoom för att komma med på årets kusligaste sitz. De hundra första som anmäler sig till sitzen kommer få ett fint halarmärke gratis! Så skriv verkligen upp evenemanget i din kalender!


De traditionella sitzreglerna:

- Onödigt springande under sitsen är störande, därför skall man helst spara wc-besök till konferanserna. Konferenserna är pauser som oftast tas före och efter middagen. Samma gäller rökpauser, så känner man att man har ett behov av detta så håller man sig till konferenserna.

- Att prata när sångklockan har ringts, under program eller framföranden anses oftast som störande aktivitet och är därmed förbjudet.

- När man anländer till sitsen hör det till god sed att hälsa på sin grupp, att misslyckas med detta kan anses vara oförskämt.

- Kom inte försenat till en sitz!

Om avvikelser sker från dessa regler kan ansvarspersonen ta till med "disciplinära åtgärder" och utge ett valfritt straff *host* straffshot *host* smiley


Sammanfattat:

Var? - Via allas vår favorit: Zoom heart

        - Länken skickas till de anmälda via mail!

När? - 29.10.2020

Tid? - "Dörrarna öppnas" kl: 18.00, Helan går 18:30

Hur? - Virtuellt med eller utan grupp

Pris? - Gratis!!!


Corona-information:

Rekommendationen är att inte mer än 10 personer deltar från samma ställe. Vi litar även på att man inte deltar i ett sällskap om man kan ha utsatts för coronasmitta eller om man har förkylningssymptom. Då deltar man själv hemifrån. Om man tillhör en riskgrupp rekommenderas även att man deltar i sitzen själv hemifrån.


 

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 3 veckor, 6 dagar sedan

Deltagarlistan har gömts eftersom det är ett gammalt evenemang, kontakta styrelsen vid behov.