Harry Potter sitz med Kleio

torsdag 23 nov 2023 19:00

Lumos!

Nu är det dags att gräva fram trolldomsböckerna från skåpet och packa din koffert, för du har blivit inbjuden på en resa till Hogwarts med DaTe och Kleio. Hogwarts Express anländer till spår F den 23 november kl. 18:30 och festligheterna i Stora Salen börjar kl. 19:00.

Biljetten kostar 17€ för medlemmar i Kleio och DaTe (-2€ för alkoholfri, +2€ för icke-medlemmar) och betalas till DaTes MobilePay (87980) med meddelandet “namn + Harry Potter sitz”. Biljetterna kommer att kontrolleras vid dörren, så kom ihåg att betala i tid. Under festen kommer du att få en förrätt, huvudrätt, efterrätt, två snapsar, en välkomstdrink, punsch, kaffe och ett halarmärke.

Tillägg dig på ugglornas lista, och vänta på just ditt brev! Anmälan för medlemmar börjar 9.11. kl. 12:00 och för icke-medlemmar två dagar senare (11.11.) Det lönar sig att vara snabb, eftersom det finns ett begränsat antal platser vid de långa borden. Det finns plats för 64 blivande trollkarlar (förutom professorerna, Colin Creevey och husalferna som ansvarar för maten). 32 platser är reserverade för vardera ämnesföreningen.

VAR? F
NÄR? 23.11. kl 19:00
HUR? Harry Potter-tema
PRIS? 17€ (-2€ alkoholfri, +2€ icke-medlem)

Anmälan är bindande när anmälningstiden har tagit slut. Om det inte finns personer på reservlistan ber vi dig att hitta en ersättare för annars måste du betala sitzen själv! Vid frågor eller anmälningsändringar ta gärna kontakt med DaTes styrelse ([email protected]) eller programchef (0401360947, tg: @ulSosi). Kom ihåg att avanmäla dig från reservlistan om du har inte längre möjlighet att delta! Största delen av avanmälningar brukar komma i sista minuten.

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 8 månader sedan

Deltagarlistan har gömts eftersom det här är ett gammalt evenemang, kontakta styrelsen vid behov.