Jubbe Excu

onsdag 01 nov 2023 19:45

Vår kära ämnesförening fyller 25 år och vi har planerat en excursion till Sverige för att fira detta jubileumsår.

Vi startar på excursionen på onsdag kväll den första november. Vi träffas i hamnen och åker med kvällsbåten till Stockholm. Vi åker också båt tillbaka så att vi anländer i Åbo den femte november tidigt på morgonen.

Vi riktar oss mot Stockholm och spenderar där fem dagar fulla med program. Vi kommer att besöka ett par företag, turista, ha en barrunda och annat kvällsprogram och så avslutar vi excun med en gemensam middag. Vi har också varit i kontakt med Kungliga Tekniska Högskolans Datasektion, dvs KTHs ämnesförening för datateknikstuderandena. Målsättningen är att vi skulle besöka dem och även ha något gemensamt kvällsprogram med våra nygjorda vänner.

Excun kommer att kosta max. 210€, vilket innehåller båtbiljetter, tågbiljetter, boende och frukost i Stockholm, samt avslutningsmiddagen. Dessutom har deltagarna en möjlighet att boka buffé och/eller frukost på båten, men detta är inte inkluderat i excuns pris utan självbekostat. Buffét-middagen kostar 46€ (matdrickor ingårwink) och sjöfrukosten 16€. Betalningsinformationen kommer lite senare men deadlinen för betalningen kommer att vara lite på en månad före excun.

Anmälan öppnar den 30 august kl. 12:00 och stänger den 14 september kl. 23:00.

Anmälan är bindande efter anmälningstiden har gott ut. Om du kan inte komma på excun måste du hitta någon som tar din plats eller annars måste du betala excun.

 

VAD? DaTes jubbe excu!

NÄR? 1.11.-5.11.

VAR? I Stockholm

PRIS? MAX 210€

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 2 månader, 2 veckor sedan

Deltagarlistan har gömts eftersom det här är ett gammalt evenemang, kontakta styrelsen vid behov.