Piratsitz med Kleio

fredag 04 nov 2022 19:00

Håll ett hårt tag i era träben, olagligt nedladdade filmer, Karisdialekten och romflaskan! Vi hissar flaggan för den bästa Piratsitzen på de sju haven!


Välkommna på Piratsitz med DaTe och Kleio på F den 4.11 kl.19:00, dörrarna öppnas 18:30.

Klä ut er till er inre pirat(eller annat relevant). Under sitzen ordnas en kostymtävling med fina priset för de tre bästa, så det gäller att vara på hugget! 

Sitzen kostar 15€ som betalas med kontant vid dörren(Inte Mobilepay!), alkoholfritt sitzande kostar 13€ och icke-medlemmar betalar 17€. Som sagt tidigare betalas sitzen med kontant, och CASH IS KING. I priset ingår sitzmat, två snapsar,  en välkomstdricka, punch samt kaffe och ett super fint halARRmärke som du inte vill gå miste om!


Sitzen har plats för 65 personer, varav 30 platser finns tillgängliga för vardera förening. Platserna kommer går väldigt snabbt så var på plats när anmälningen öppnar 21.10.2022 kl. 12:00!

Anmälningen är öppen i en vecka och skicka genast till styrelsen [email protected] om du får förhinder och inte kan komma på sitzen. Din anmälning är bindande efter att anmälan stängs, om det inte finns personer på reservlistan ber vi dig att hitta en ersättare eller så måste du betala sitzen själv!


TL;DR

Var? F

När? 4.11 kl. 19:00, dörrarna öppnas 18:30

Hur? Piratigt!

Pris? 15€ kontant vid dörren samt Cash is King

 

 

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 1 månad, 1 vecka sedan

Deltagarlistan har gömts eftersom det är ett gammalt evenemang, kontakta styrelsen vid behov.