Afterpulka med Biologica

tisdag 13 feb 2024 18:00

Har ni saknat att dricka värmande minttu kakao och långa dagar i slalombacken eller är ni bara annars sugna på lite Afterski, då är de här rätta tillfället för er.

Nämligen Biologica <3 DaTe ordnar i år det traditionsenliga Afterpulka tillsammans på Skärgårdsbaren den 13.02.2024, med temat afterski. Evenemanget börjar kl.18:00 och håller på ungefär tills 22:00 vartefter man kan festa vidare på Skärgårdsbarens dansgolv. Under evenemanget finns även möjligheten att köpa mat från Skärgårdsbarens kök och det utlovas studerandepriser på förfriskningar! 

Detta år fungerar Afterpulkan som en förfest och det hålls en beerpong turnering där 16 st lag kan delta, det utlovas förstås ett pris till det vinnande lagetwink 

Anmälningen öppnar torsdagen den 8.2 kl.12:00 på biologicas hemsida där det finns plats för 16 lag. En person anmäler sitt lag på 2-3 deltagare och under anmälningsblankettens "namn" skrivs lagnamnet och under "e-post" skrivs ansvarspersonens mejl-adress. Lagets deltagare skrivs under fliken "deltagare".

Anmäl laget här!

Hoppas vi ses på Afterpulkan<3

 

När? kl.18.00

Var? SB

Hur? Afterski

Varför? För att chilla eller spela BP

Pris? Gratis