Hearthstone & CS:GO turneringar

tisdag 23 feb 2021 18:00

Tisdagens program på årsfestveckan består av en Hearthstone och Counter-Strike turneringskväll! 


Hearthstone

Tiden äro kommen för att kröna DaTes bästa (eller mest tursamma?) Hearthstone-spelare! På tisdagskvällen drar vi igång en turnering med klassiskt 1v1-format, antingen standard eller wild beroende på vad majoriteten av deltagarna önskar.

Oberoende om du vill briljera med dina skills eller provspela Hearthstone för första gången så vill vi mer än gärna att du deltar! Alla vet att man kan skylla på RNG om det inte går som man tänkt sig.

CS:GO

DaTes födelsedag ska självfallet firas med pompa och ståt, och vad är då bättre än en kväll fylld med ryska svordomar och sönderslagna tangentbord? Kvällens huvudfokus ligger på en 1v1-turnering där spelaren med bäst aim får chans att bravera.

Det spelar ingen roll om du har noll eller tusen timmar i spelet, kom och aima på/med andra daTeiter! Om deltagarantalet tillåter så fortsätter vi nämligen med lite forcerat samarbete i form av 5v5 efter turneringens slut.


Vinnarna i respektive turneringar utlovas små pris och samlar dessutom ihop poäng till årsfestveckans prisutdelning.

Har man frågor angående tisdagens program är det bara att höra av sig till styrelsen. Anmälningen nedan är inte obligatorisk för att delta, men underlättar planeringen av kvällen. På DaTes discordserver kommer majoriteten av kommunikationen hållas, be there!


Lycka till!

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 1 vecka, 5 dagar sedan

Deltagarlistan har gömts eftersom det är ett gammalt evenemang, kontakta styrelsen vid behov.