Pre-Wappen med Astérix

onsdag 28 apr 2021 18:00


 

Zoom länk: 


https://aboakademi.zoom.us/j/68622063970

Meeting ID: 686 2206 3970


Nu är det dags för den årliga Pre-Wappen sitzen med Astérix! Den kommer att hållas på zoom 28.4 med start 18.00. Så fram med mjöden och sätt på dina somrigaste kläder för temat kommer vara sommar och sol! På sitzen kommer vi bjuda på diverse programpunkter och mycket sång! Häng med själv eller i grupp enligt restriktioner för en kul kväll!
 


Priset för evenemanget är 3€, vilket betalas in till DaTes mobilepay med meddelandet: PreWappen + Namn. Alla som deltar kommer få ett väldigt snyggt halarmärke!

Mobilepay: 87980 
Meddelande: PreWappen + Namn


De traditionella sitzreglerna:

- Onödigt springande under sitsen är störande, därför skall man helst spara wc-besök till konferanserna. Konferenserna är pauser som oftast tas före och efter middagen. Samma gäller rökpauser, så känner man att man har ett behov av detta så håller man sig till konferenserna.

- Att prata när sångklockan har ringts, under program eller framföranden anses oftast som störande aktivitet och är därmed förbjudet.

- Kom inte försenat till en sitz!


Sammanfattat:

Var? På Zoom, länk skickas ut till alla anmälda före evenemanget.
När? 28.4.2021
Tid? 18.00
Pris? 3€ betalas till MobilePay nummer: 87980 Meddelande: PreWappen + Namn

Hur? Sommartema: somriga kläder och/eller halare!

Förberedelser: se till att du har trevlig sitzmat (för denna sitz rekomenderar vi vårig/somrig mat, med struvor till efterrätt) och tillräckligt att dricka!


PS. Följ gärna Datateknologerna (@datateknologerna) och Astérix (@asterix.r.f) på instagram för uppdateringar om evenemanget och halarmärkesutdelningar!

Anmälning

Anmälningstiden gick ut för 1 vecka sedan

Deltagarlistan har gömts eftersom det är ett gammalt evenemang, kontakta styrelsen vid behov.