Albin's Angels is back!

Skriven 8 februari 2021 17:01 av Amanda Holm

Efter en x-årig hiatus är Albins Angels äntligen tillbaka, vackrare och smartare än någonsin!

 

Det var bättre förr...

Aldrig hört om Albins Angels förut? Makes sense, AA har inte varit aktivt på över 15 år. Kort och koncist går det att säga att när DaTe grundades ville flickorna ha en egen klubb, så de gjorde en. Det var en klubb för gemenskap, ikea-resor och vinkvällar, kronjuvelen var en årlig Valentines Sitz. För tillbakablick till AA´s gulddagar se Forward.

 

New Year, New Memes

Albins Angels revived (även A^2) står för stödjande till kvinnor inom teknik och och naturvetenskaper genom flera aspekter:

  • stöder kvinnors röster och unika upplevelser som kommer från att existera i ett mansdominerat fält

  • lockar mer flickor att join DaTe

  • anti-mansplaining

  • vegetarisk mat är bra

Hjärtat av AA har varit att hålla kul exkursioner och evenemang, dessa kommer tyvärr inte ske ännu (p.g.a. rÅdAnDE oMStäNdiGhEtER). Men vi hoppas på att när Situationen Lättar ska vi hålla vinkvällar, pyssel- & chillkvällar, mindre exqursioner och eventuellt dammiddagar...

Albin’s Angels var en tjejklubb som “tar med bara flickor och möjligen snygga datapojkar om de uppfyller vissa krav”, kraven definierades som 4K. För att vi inte vill bli cancelled så tar återupplivade Albin’s Angels (A^2) emot medlemmar av alla kön, så länge de uppfyller A^2s nya 4K:

NYA 4K:

Kamratlig

Kreativ

Komea

Kick-ass

 

En till sak som gör comeback är AAs unika och underbara halarmärke! Märket är ännu i tillverkningstadierna men vi hoppas på att sälja det i vår! Här är en sneakpeak på vårt sexiga märke: 

Albins Angels halarmärke

 

Undertecknat: Amanda Holm